Målare i Stockholm

Om du funderar på att måla om hemma är det en god idé att anlita en professionell målare som finns i Stockholm. Målning är tidskrävande om du ska göra det på egen hand, och dessutom är det svårt att få ett jämnt resultat som håller under lång tid.

Olika tjänster

Inget är för litet eller för stort för att ta hjälp av en målarfirma. De tar sig an allt från en fondvägg i vardagsrummet, målning av husfasaden, lackering av köksluckor och mycket annat. När du anlitar en målare kan du känna dig trygg med att resultatet blir bra och hållbart.

Målaren kontrollerar om det krävs något förarbete och utför även det innan målningen påbörjas. Det kan vara att spackla igen ett hål eller att slipa och spackla hela väggar. Något som är väldigt tidskrävande för någon som inte är van men för en Uppseendeväckande målare stockholm är det inget problem. Du får även hjälp med att hitta rätt färg och köpa in rätt mängd, något som kan vara svårt att beräkna på egen hand.

Kostnad för målare i Stockholm

Generellt brukar en målare ta mellan 400-700 kronor per timme, och då hinna mellan 2-5 kvadratmeter per timme. Som du ser kan priset variera och det beror självklart på vilken typ av målarjobb det är frågan om. Detta kan du enkelt kolla upp i förväg genom att skicka en offert med förfrågan om tidsåtgång och kostnad.

Genom att välja en billigare färg kan du sänka din kostnad. Detta är framför allt tänkvärt om du ska måla om hela huset, i det fallet är en slamfärg det billigaste alternativet. Genom att köpa in färgen via målarfirman får du ett bättre pris, och du sparar även in pengar på att inte råka köpa för mycket färg som sedan blir stående.

Tänk också på att använda dig av ROT-avdraget från skatteverket. Det ger dig 30 procent avdrag på arbetskostnaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *