Bygga attefallshus i Stockholm

Går du i tankar om att bygga ett attefallshus i Stockholm? Ett attefallshus kräver inget bygglov och ger dig ett helt nytt rum på tomten. Ett attefallshus i Stockholm kan användas som gäststuga, kontor, som barnens egna hörna eller som en mini-bostad du kan hyra ut. Ett attefallshus är perfekt för dig med en stor tomt som önskar mer utrymme.

Hjälp med attefallshus i Stockholm

När du bygger ett Marknadsförd attefallshus stockholm är det mycket du ska tänka på. En byggfirma hjälper dig genom hela processen. När du tar hjälp av en byggfirma hjälper de till med allt från materialval, modell, transport, el- och vattenledningar samt byggnationen.

Det finns mängder av olika attefallshus att välja bland. När du väljer en modell är det viktigt att du redan innan bestämt dig för vad du ska använda attefallshuset i Stockholm till. Ska det vara en mini-bostad krävs det mer som exempelvis vattenledningar, medan ett kontor främst behöver utrymme för skrivbord och hyllor. En byggfirma hjälper dig att tänka över vad ditt attefallshus behöver och hittar en passande modell för dig. När du tar hjälp av en byggfirma hjälper de dig även med transporten till tomten.

När du fått materialet på tomten hjälper de självklart till att sätta ihop attefallshuset. Du kan känna dig trygg med att det görs på ett korrekt sätt och att attefallshuset står stadigt på tomten. Dessutom hjälper de samtidigt till att dra eventuella el- och vattenledningar till byggnaden.

Skillnad på attefallshus och friggebod

Ett attefallhus får inredas som en självständig bostad. En friggebod ses som ett komplement till bostaden, medan ett attefallshus kan vara en egen permanent bostad på tomten. Ett attefallhus kräver inget bygglov men får inte vara större än 30 kvadratmeter. Bygger du flera attefallshus på tomten får den totala ytan inte överskriva 30 kvadratmeter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *